Adjiedj Bakas’ Communicatietrends
Adjiedj Bakas
Communicatie
trends

Adjiedj Bakas’ Multicopy Communicatietrends

Nog nooit eerder volgden communicatietrends elkaar zo snel op als vandaag de dag. Om succesvol te communiceren is het – juist ook voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties – essentieel om gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er steeds meer.

Adjiedj Bakas is een van de bekendste trendwatchers van Nederland. Hij publiceert, spreekt, adviseert en is vaak op tv. Speciaal voor Multicopy The Communication Company publiceert hij wekelijks op dit blog Communicatietrends.

Bakas geeft tips om met hedendaagse communicatie klanten te vinden, te binden en succesvoller zaken te doen. “Als ondernemer moet je altijd voorop blijven lopen om niet ingehaald te worden door je concurrentie”, zo luidt zijn devies.

In dit blog treft u actuele informatie die snel in de praktijk is te brengen. Bijvoorbeeld samen met Multicopy The Communication Company. Multicopy biedt een breed scala aan moderne communicatiediensten. Van print tot sign; van DM tot apps; van promotionele artikelen tot websites; van e-mailings tot 3D en alle communicatieoplossingen die overmorgen actueel zijn.